Салат з відвареної яловичиною та корейською морквою

Салати

Салат з відвареної яловичиною та корейською морквою

Святковий настрій з таким салатом забезпечено!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Яловичина відварна
300 грам

Морква по-корейськи
400 грам

Картопля
2 штуки

Цибуля ріпчаста
Головки

Лісові гриби
250 грам

Маслини без кісточок
8 штук

Майонез
5 столових ложок

Сир Російський
80 грам

Яйце куряче
2 штуки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Першим шаром салату буде картопля, який отварен в мундирі до готовності. З охолодженого картоплі зняти шкірку і натерти крупно, надавши прямокутну форму. Шар змащуємо майонезом.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 2
    Гриби обсмажуємо хвилин 20. Даємо охолонути і викладаємо на картопляний шар.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 3
    Сиру яловичину ріжемо на шматочки, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, відварюємо 50 хвилин на помірному вогні до м'якості. Нарізаємо шматочками і викладаємо поверх грибного шару, зверху намазуємо майонезом.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 4
    Пів цибулини нарізаємо і кладемо зверху.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 5
    Відварені круто яйця натираємо зверху, змащуємо.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 6
    На тертці натираємо сир і викладаємо у вигляді кулі з одного боку салату. Це буде мордочка їжака.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • 7
    Заправляємо салат корейської морквою, залишивши мордочку не пошкоджене. Щоб салат був схожий на їжачка, оформляємо його маслинами: очі, ніс - цілісні маслини, вії-розрізані маслини, зіниці крапельки майонезу.
    Салат с отварной говядиной и корейской морковкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок