Рис зі свіжими овочами

Страви з овочей

Рис зі свіжими овочами

Цей яскравий і смачний гарнір з рису з болгарським перцем, помідором і кропом відмінно доповнить рибні та м'ясні страви.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Рис басматі
200 грам

Помідор
1 штука

Болгарський перець
1 штука

Кріп
за смаком

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рис ретельно промиваємо в холодній воді, вірніше в семи холодних водах.
    Рис со свежими овощами

  • 2
    Наливаємо в каструлю воду з розрахунку на півсклянки рису дві склянки води. Ставимо на вогонь, щоб закипіло. Засипаємо рис у воду, солимо і зменшуємо вогонь, щоб рис кипів на самому маленькому вогні до готовності.
    Рис со свежими овощами

  • 3
    Помідор і перець очищаємо від насіння, ріжемо маленькими кубиками. Дрібно нарізаємо свіжий кріп. Злегка солимо і перчимо овочі.
    Рис со свежими овощами

  • 4
    Коли рис буде готовий, зливаємо воду і проціджуємо через сито. Виходить розсипчастим. Засипаємо рис свіжі подрібнені овочі, акуратно перемішуємо.
    Рис со свежими овощами

  • 5
    Подаємо на блюді. Особисто мені дуже подобається легка кислинка в цьому гарнірі.
    Рис со свежими овощами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок