Свинячий балик з рисом і капустою в соусі бешамаль

Страви з м'яса

Свинячий балик з рисом і капустою в соусі бешамаль

Дуже гармонійний соус з мускатом обвалакивает м'яке м'ясо і ніжну капусту. Підходить і для свят, і для днів сімейних обідів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Рис довгозернистий
600 грам

Свиняча вирізка
900 грам

Морква
1 штука

Часник
1 головка

Капуста білоголова
Штуки

Мускатний горіх
1 чайна ложка

Сіль
за смаком

Цукор
1 чайна ложка

Рослинна олія
100 мілілітрів

Молоко 3,2% жирності
Літра

Перець чилі
Штуки

Перець чорний мелений
за смаком

Бульйон
1 склянка

Розчинна Каша "7 злаків"
Склянки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо всі продукти для свининого філе з капустою в соусі (наш м'ясний бульйон готувався заздалегідь).
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 2
    Відварюємо в приготованому раніше м'ясному бульйоні промитий рис.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 3
    Ріжемо свиняче м'ясо середніми шматочками (приклад - стандартний гуляш).
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 4
    Ріжемо моркву на маленькі кубики, часник - пластинками.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 5
    Моркву пасеруємо в розігрітій з маслом сковороді вок.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 6
    Додаємо пластинки часнику.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 7
    Обсмажуємо м'ясо.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 8
    Підсолюємо.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 9
    Сладим цукром або сиропом.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 10
    Вливаємо бульйон.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 11
    Протушиваем.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 12
    Ріжемо великими шашками білокачанну капусту.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 13
    Додаємо нашу капусту в м'ясний соус.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 14
    Перчимо ароматним свіжомеленим чорним перцем.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 15
    Ріжемо ножицями перець чилі тонкими кільцями.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 16
    Трьом мускат на тертці з дрібним ланкою.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 17
    Приправляємо їм нашу страву.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 18
    Всипаємо відварений рис в підливу зі свининою.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 19
    Відміряємо півсклянки розчинної мультизернові каші.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 20
    Акуратно вливаємо в порошкову кашу молоко. Перемішуємо.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 21
    Переливаємо однорідну молочну суміш у " вок " із вже майже готовим основною стравою.
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • 22
    Доводимо густоту соусу до приємної консистенції. Блюдо готове. Приємних гастрономічних вражень!
    Свиной балык с рисом и капустой в соусе бешамаль

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок