Рибні кульки в горіховій паніровці

Страви з риби

Рибні кульки в горіховій паніровці

Кульки з морської риби (для фаршу в цьому рецепті використана ставридка) відрізняються особливим смаком, завдяки паніровці з волоських горіхів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Фарш рибний
900 грам

Вершки домашні
60 мілілітрів

Цибуля ріпчаста
200 грам

Крупа манна
1 склянка

Яйце куряче
5 штук

Сіль
за смаком

Коріандр
за смаком

Волоські горіхи
200 грам

Рослинна олія
1,5 склянки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Робимо свіжий або попередньо дістаємо з морозилки рибний фарш, приготований з чорноморської ставридки. Ви можете використовувати будь-яку іншу морську або ж океанічну рибу (луфаря, скумбрія, тунець тощо). Чистимо волоські горіхи.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 2
    В рибний фарш додаємо вершки і цибульне пюре.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 3
    Потім вмішуємо манну крупу.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 4
    Вбиваємо яйця.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 5
    Додаємо відповідні спеції. Цього разу - коріандр.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 6
    Підсолюємо.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 7
    Вимішуємо рибний фарш. Волоські горіхи подрібнюємо для панірування. Розбиваємо яйця для льезона.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 8
    Яйця розмішуємо віночком.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 9
    Формуем кульки з нашого фаршу.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 10
    Занурюємо яйце.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 11
    І горіхи.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 12
    Повторюємо. Повністю покриті горіховою паніровкою кульки ставимо в холодильник або морозильник, якщо заплановано їх готувати в інший час.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 13
    Смажимо в полуфритюре, використовуючи вок.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 14
    Перевертаємо.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 15
    Викладаємо готові рибні кульки на блюдо. При необхідності, промаківающімі жир паперовим рушником.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 16
    Викладаємо порційно салат з червонокачанної капусти на гарнір.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 17
    І додаємо 3-4 рибних кульки на одну порційну тарілку.
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • 18
    Яйце з часником в подгарнировке додасть страві пікантності. Приємних гастрономічних вражень!
    Рыбные шарики в ореховой панировке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок