Курка з чорносливом в мультиварці

Страви з м'яса

Курка з чорносливом в мультиварці

Курка тушкована з чорносливом - ідеальна до будь-якого гарніру, і вечеря вдався. Мультиварка в допомогу!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Окіст курячий
2 штуки

Чорнослив
50 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Мускатний горіх
Чайної ложки

Сіль
за смаком

Рослинна олія
за смаком

Вода
1 склянка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Свіжу курочку промиваємо, стегенця зрізаємо і відправляємо в основну мультиварочную чашу, яку розігріваємо в режимі «гасіння». Також не забуваємо про соняшникову олію і сіль.
    Курица с черносливом в мультиварке

  • 2
    Цибулю шаткуємо, а моркву нарізаємо кільцями. Природно, їх попередньо очищаємо. Приєднуємо до стегенець, коли вони злегка підсмажаться. Туди ж - мускатний горіх.
    Курица с черносливом в мультиварке

  • 3
    Чорнослив без кісточки відправиться в мультиварку приблизно через 30 хвилин від початку і, відповідно, за 30 до закінчення. Під час гасіння знадобиться доповнити вміст мультиварочной чаші водою.
    Курица с черносливом в мультиварке

  • 4
    Готове блюдо придбає своєрідний смак і аромат чорносливу, а також втратить частину рідини, доданої в процесі гасіння.
    Курица с черносливом в мультиварке

  • 5
    Подаємо з гарніром або без, абсолютно не принципово. Смачно в будь-якому випадку.
    Курица с черносливом в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок