Рибні палички з пангасіуса

Страви з риби

Рибні палички з пангасіуса

Рибні палички, зроблені своїми руками, будуть більш корисні, ніж виробничі і досить ситні.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Рибне філе
900 грам

Борошно пшенична
300 грам

Панірувальні сухарі
300 грам

Яйце куряче
4 штуки

Сіль
щіпка

Рослинна олія
5 столових ложок



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Робити їх можна з філе різних видів риби, попередньо його потрібно розморозити, краще в холодній воді. Потім вмочити серветкою або паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 2
    Нарізати з філе довгасті смужки довільного розміру, а може у вас виходити фігурні.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 3
    Далі необхідно приготувати продукти для панірування, кожен в окрему тарілочку. Яйця варто добре вимісити, їх я брала побільше, вони швидко закінчуються.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 4
    Обваляти В борошні кожну паличку окремо.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 5
    Потім палички обваляти в яйцях, а потім в сухарях. Після цього треба охолодити їх в морозильнику.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 6
    У сковорідку налити олії, можна трохи більше його налити, ніж зазвичай, так як палички сильно вбирають його в себе. Покласти туди палички.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • 7
    Коли обсмажаться, перевернути. Подавати палички можна як окрему закуску з майонезом і соусом.
    Рыбные палочки из пангасиуса

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок