Макарони по-флотськи з курячою печінкою

Другі страви

Макарони по-флотськи з курячою печінкою

У нашій родині обожнюють макарони по-флотськи з цибулькою. І готуються вони абсолютно швидко, якщо всі продукти вже заздалегідь приведені в бойовий стан.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Печінка куряча
300 грам

Макарони "Спіралі"
150 грам

Рослинна олія
3 столових ложки

Зелена цибуля
1 пучок



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячу печінку я віддаю перевагу відварювати в двох водах. Першу зливаю разом з піною, другу залишаю для бульйону і варю потім в ній макарони.
    Макароны по-флотски с куриной печенью

  • 2
    Відваривши печінка хвилинок 30, я витягаю її шумівкою і кидаю варитися в бульйон макарошки твердих сортів хвилинок на 20.
    Макароны по-флотски с куриной печенью

  • 3
    Потім нарізаю зелений лук і варену печінку дрібними шматочками. Нагріваю сковороду і наливаю на неї масло насіння соняшнику. Кидаю в нього цибулька і печінку.
    Макароны по-флотски с куриной печенью

  • 4
    Злегка обсмажую, а потім кидаю туди шумівкою макарошки. Обсмажую і заважаю все протягом 10 хвилинок. Потім кличу всіх своїх до столу.
    Макароны по-флотски с куриной печенью

  • 5
    Приємного і вам!
    Макароны по-флотски с куриной печенью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок