Солодке лечо на зиму

Консервація

Солодке лечо на зиму

Мабуть, це найсмачніше з усіх лечо, які мені вдалося спробувати. Головною його перевагою є відсутність такого інгредієнта, як оцет. Завдяки цьому, смак виходить солодкуватим.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
20

Болгарський перець
2 кілограми

Помідор
2 кілограми

Цукор
1 склянка

Рослинна олія
1 склянка

Сіль
2 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Весь болгарський перець ретельно миємо і видаляємо з них плодоніжки і насіння.
    Сладкое лечо на зиму

  • 2
    Потім всі частки болгарського перцю нарізаємо крупною соломкою.
    Сладкое лечо на зиму

  • 3
    Коли весь перець перероблений, приступаємо до приготування томатного соку.
    Сладкое лечо на зиму

  • 4
    А саме, заздалегідь вимиті помідори пропускаємо через м'ясорубку. Отриману томатну суміш протираємо через сито. Таким чином, на виході ми отримуємо томатний сік. Змішуємо його з подрібненим болгарським перцем. До них ж додаємо сіль, цукор і рослинне масло. Все перемішуємо і ставимо на плиту.
    Сладкое лечо на зиму

  • 5
    Після закипання спочатку варимо 20 хвилин на слабкому вогні, потім - 20 хвилин на сильному вогні. Потім готове лечо розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо. Все, лечо на зиму готово.
    Сладкое лечо на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок