Суп з галушками по козацьки

Супи

Суп з галушками по козацьки

Дуже ситне блюдо з українською душею!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Сало
500 грам

Картопля
300 грам

Яйце куряче
2 штуки

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Борошно пшенична
1 склянка

Кріп
20 грам

Базилік сушений
щіпка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Поки каструлька з водою на плиті "намагається" закипіти, ми чистимо, миємо і режим картопля, бажано кубиками.
    Суп с галушками по казацки

  • 2
    Як тільки вода закипає, кладемо в каструльку картоплю. Заздалегідь вибране сало з м'ясним прошарком, режим часточками і 2\3 від усієї кількості, солимо, перчимо трохи мнемо, залишаємо його полежати просочитися хвилин 5 і відправляємо до картоплі.
    Суп с галушками по казацки

  • 3
    Решту сала режим дрібно,відправляємо на сковороду і выжариваем.
    Суп с галушками по казацки

  • 4
    До сала на сковороді, додаємо терту моркву і дрібно порізаний лук. Смажимо засмажку.
    Суп с галушками по казацки

  • 5
    Приступаємо до галушок. Вбиваємо яйце, до нього додаємо сіль, дрібно порізаний кріп, сушений базилік і чверть склянки води.
    Суп с галушками по казацки

  • 6
    Додаємо борошно, замішуємо тісто.
    Суп с галушками по казацки

  • 7
    Я вирішила зробити галушки не звичайної форми, тому розкачую тісто і вирізаю зірочки спеціальною формочкою.
    Суп с галушками по казацки

  • 8
    Тепер в каструлю з супом додаємо галушки, вливаємо злегка збите сире яйце, сыпим зажарку, доводимо до кипіння і варимо ще 2хв. Видавлюємо в суп зубок часнику і даємо супу настоятися 10 хв. Приємного апетиту! Ням ням!
    Суп с галушками по казацки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок