Оладки з начинкою

Сніданок

Оладки з начинкою

Пропонуємо Вам приготувати смачні листкові оладки. В якості начинки можна використовувати густе варення, наприклад, яблучне або сливове.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Ряжанка
200 мілілітрів

Яйце куряче
1 штука

Цукор
1 їдальня ложка

Сіль
за смаком

Борошно пшенична
150 грам

Соняшникова олія
3 столових ложки

Варення з вишні
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб приготувати тісто для листкових оладок, використовуємо такий молочний продукт як ряжанка. У чашу виливаємо заявлена кількість ряжанки, додаємо яйце і трохи соняшникової олії. Вводимо столову ложку цукру і трохи солі. На завещающем етапі додаємо борошно. Перемішуємо з допомогою міксера або віночка тісто для оладок. Викладаємо тісто на сковороду столовою ложкою. Випікаємо з кожного боку за дві хвилинки.
    Оладьи с начинкой

  • 2
    Готові оладки викладаємо на тарілку.
    Оладьи с начинкой

  • 3
    Зверху змащуємо густим варенням або джемом.
    Оладьи с начинкой

  • 4
    Кожен оладок накриваємо зверху ще одним оладушком. Приємного чаювання!
    Оладьи с начинкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок