Салат "Мерсі"

Салати

Салат "Мерсі"

Цей салат - мій винахід. Всі гості оцінили смак, і після - дякували. Питали: "Де рецепт взяла? Як називається?". У сумі набралося багато причин, і я сміливо дала цій страві назву.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Філе куряче (відварне)
350 грам

Яйце куряче
3 штуки

Перець болгарський (червоний)
150 грам

Капуста пекінська
200 грам

Гранат
1 штука

Майонез
3 столових ложки

Сіль
за смаком

Сік лимона
за смаком

Петрушка
15 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Пекінську капусту шаткуємо, подрібнюємо петрушку. Всі викладаємо в загальну посуд. Трохи солимо, і мнемо руками, щоб капуста осіла і дала сік. Сюди ж видавлюємо часточку лимона, і все перемішуємо.
    Салат

  • 2
    Очищаємо болгарський перець нарізаємо кубиками. Приєднуємо його до капусти.
    Салат

  • 3
    Заздалегідь зварені яйця очищаємо. Нарізка, як у болгарського перцю.
    Салат

  • 4
    Відварене філе курки ріжемо кубиками. Висипаємо в каструлю. Додаємо майонез і перемішуємо.
    Салат

  • 5
    В останню чергу додаємо зерна граната. Солимо за смаком. Акуратно все перемішуємо. Я не все насіння відправила в салат, частина з них залишила для прикраси. Сподіваюся і Вам салат сподобається :) Приємного апетиту!
    Салат

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок