Чізбургер по-домашньому

Обід

Чізбургер по-домашньому

Пропоную влаштувати маленький Макдональдс. Домашнім фастфудом можна здивувати дорослих, але особливо порадувати діточок, а незабутній смак котлети нашого чізбургера не залишить і господарку без похвали.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Фарш свинячий
1 кілограм

Булкочи для бургерів
6 штук

Цибуля ріпчаста
1 головка

Помідор
2 штуки

Огірок свіжий
1 штука

Салат айсберг (листовий салат)
Штуки

Оцет 9%
за смаком

Петрушка
Пучка

Сир плавлений
150 грам

Кетчуп
за смаком

Майонез
3 столових ложки

Яйце куряче
1 штука

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Цукор
щіпка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Котлети для чізбургера - важливий і відповідальний момент: • Перекручуємо філе свинини у фарш • Солимо, перчимо і розбиваємо яєчко
    Чизбургер по-домашнему

  • 2
    • Формуємо котлетні коржі по діаметру булочок, але з невеликим запасом
    Чизбургер по-домашнему

  • 3
    • Обсмажуємо по черзі з двох сторін при t 200° • Основна начинка для фастфуду готова
    Чизбургер по-домашнему

  • 4
    Приготуємо інгредієнти для додаткової начинки: • Шаткуємо і маринуємо цибулю у воді з оцтом, додавши цукру • готовий і віджатий цибулька додаємо подрібнену петрушку
    Чизбургер по-домашнему

  • 5
    • Томати і огірок нарізаємо на тонкі кола та овали • Продукти в зборі, бутербродні булочки розділені на рівні половинки
    Чизбургер по-домашнему

  • 6
    Розподіляємо шарами у такому порядку: • булочка • лист салату • сир • кетчуп • котлета • помідор • маринований лук • огірочок • майонез • сир • салат • булка
    Чизбургер по-домашнему

  • 7
    Красива і дуже їстівна пірамідка до Вашої уваги! • Розігріваємо в мікрохвильовій печі перед вживанням
    Чизбургер по-домашнему

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок