Овочеве рагу зі свининою

Другі страви

Овочеве рагу зі свининою

Овочеве рагу зі свининою стане прекрасним обіднім стравою, адже саме опівдні нам хочеться чогось жирного і ситного.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Свиняча вирізка
300 грам

Картопля
3 штуки

Морква
2 штуки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Баклажан
2 штуки

Перець болгарський (зелений)
2 штуки

Окріп
Літра

Сіль
за смаком

Приправа (овочева)
за смаком

Рослинна олія
50 мілілітрів

У лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Очищаємо і промиваємо всі овочі.
    Овощное рагу со свининой

  • 2
    Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Солимо, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.
    Овощное рагу со свининой

  • 3
    Промиваємо м'ясо і нарізаємо його довгими брусочками.
    Овощное рагу со свининой

  • 4
    На розігрітій олії обсмажуємо нарізані цибулю, моркву і брусочки м'яса.
    Овощное рагу со свининой

  • 5
    Заливаємо окропом і тушкуємо приблизно 40 хвилин, перевіряючи готовність м'яса.
    Овощное рагу со свининой

  • 6
    Картоплю нарізаємо часточками, болгарський перець - кубиками. Додаємо в рагу. Тушкуємо близько 10 хвилин.
    Овощное рагу со свининой

  • 7
    В цей час промиваємо кубики баклажанів і також додаємо в рагу. Солимо, приправляємо і тушкуємо рівно 10 хвилин. Вимикаємо і подаємо.
    Овощное рагу со свининой

  • 8
    Приємного!
    Овощное рагу со свининой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок