Духові пиріжки з м'ясом і тушкованою капустою.

Випічка



Досить своєрідний рецепт - пиріжки виходять досить швидко і не черствіють кілька діб. Чудова знахідка для молоденьких хазяєчок!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
24

Дріжджі свіжі (пресовані)
50 грам

Молоко 2,5% жирності
400 мілілітрів

Цукор
7 столових ложок

Сіль
1,5 чайних ложки

Маргарин
150 грам

Яйце куряче
3 штуки

Борошно пшенична
1,1 кілограма

Капуста білоголова
800 грам

Фарш м'ясний
500 грам

Соняшникова олія
150 мілілітрів

Томатна паста
3 столових ложки

Цибуля ріпчаста
1 штука

У лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Опара - ось основа для чудової випічки. Для неї необхідно використовувати всю рідину, дріжджі, половину цукру і 4 без верху (!), столові ложки борошна. За 40 хвилин вона повинна досить піднятися в теплі.
    Духовые пирожки с мясом и тушеной капустой.

  • 2
    За цей час необхідно м'ясний фарш ретельно обсмажити з цибулею, окремо - капусту протушкувати з томатом.
    Духовые пирожки с мясом и тушеной капустой.

  • 3
    Коли опара добре підніметься, замішуємо, але не забиваємо саме тісто. 1 яйце залишимо на поверхневу мастило і 100 грам борошна на розкочування. Накриваємо по тепліше.

  • 4
    Через одну годину, розкачуємо утворилося тісто і вирізаємо з нього акуратні кружечки будь ємністю.
    Духовые пирожки с мясом и тушеной капустой.

  • 5
    Кладемо м'ясну і капустяну начинку, як одночасно, так і можливо окремо (все залежить від особистих переваг), робимо форму пиріжка і залишаємо хвилин на десять для більшого підняття.
    Духовые пирожки с мясом и тушеной капустой.

  • 6
    Змащуємо яєчної сумішшю верх, ставимо в духовочку хвилин на двадцять і насолоджуємося... дійсно відмінною випічкою!
    Духовые пирожки с мясом и тушеной капустой.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок