Смажена риба в кукурудзяній муці

Страви з риби

Смажена риба в кукурудзяній муці

Такий рецепт допоможе вам урізноманітнити повсякденне смажену рибку. Кукурудзяна мука значно поліпшити смакові якості страви.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Хек
1 кілограм

Борошно кукурудзяне
300 грам

Соняшникова олія
5 столових ложок

Картопля
7 штук

Зелень
1 пучок

Сіль
1 їдальня ложка

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибу почистити і промити під проточною водою. Порізати на невеликі шматочки. Порізану рибу посолити і обваляти в кукурудзяній муці. Можна використати і звичайну пшеничне, але кукурудзяна мука більш корисна і додає особливу хрустку скоринку при смаженні.
    Жареная рыба в кукурузной муке

  • 2
    Налити води в каструлю і поставити на вогонь. Після того, як вода закипить, можна додавати нарізані і очищений картопля.
    Жареная рыба в кукурузной муке

  • 3
    Соняшникову олію налити на розігріту сковороду. Як тільки олія нагріється, можна викладати рибу. Рибу обсмажити з двох боків до світло-золотистої скоринки. Будьте уважні, і перевірте готова готовий хек перед подачею на стіл. Краще дати рибі підсмажитися довше,ніж їсти сиру рибку.
    Жареная рыба в кукурузной муке

  • 4
    Викласти рибу на красиву тарілку і покласти поруч гарнір. Прикрасити страву зеленню на ваш вибір. Подавати страву потрібно гарячим.
    Жареная рыба в кукурузной муке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    фото
    олег 18-12-2017 20:01
    просто клас мені подобається
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок