Яловичі реберця на пиві

Страви з м'яса

Яловичі реберця на пиві

Чомусь прийнято більше гасити свинячі реберця, але, як виявляється, яловичі так само смачно виходять! А пиво робить їх більш м'якими і соковитими.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Цибуля ріпчаста
3 штуки

Зелений горошок
100 грам

Пиво світле
1 склянка

Спеції
за смаком

Сіль
за смаком

Рослинна олія
за смаком

Петрушка
Пучка

Ребра яловичі
300 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Реберця заздалегідь відварюємо, бульйон не виливати треба, він ще потрібен буде.

  • 2
    Варені ребра перекладаємо в сковороду і обсмажуємо. Вогонь середній.
    Говяжьи ребрышки на пиве

  • 3
    Додаємо до них цибулю і далі обсмажуємо. Коли овоч буде трохи рум'яним, заливаємо пиво. І з темним, і зі світлим буде однаково смачно.
    Говяжьи ребрышки на пиве

  • 4
    Разом з пивом все буде готуватися хвилин 20. По закінченню - закидаємо горошок. Я брала молодий свіжий, але можна і з морозилки. В цей же час і додаємо зелень.
    Говяжьи ребрышки на пиве

  • 5
    Ще через 10 хвилин горошок буде готовий. Можна подавати. А на гарнір пюре.
    Говяжьи ребрышки на пиве

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок