Зелений салат з редискою і сирною заправкою

Салати

Зелений салат з редискою і сирною заправкою

Поєднуйте найсвіжішу зелень зі сметаною та козячим сиром, отримуючи чудовий смак і можливість максимального засвоєння всіх вітамінів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Редис
500 грам

Листя салату
100 грам

Листя редиски
1 пучок

Кріп
1 пучок

Любисток
1 пучок

Сметана 20% жирності
150 грам

Сир козячий
200 грам

Печериці свіжі
60 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Зірвіть на грядці або ж купіть всю необхідну вам зелень. Потім промийте її під прохолодною проточною водою і висушіть. Сир, приготовлений з козячого молока, замінюється і коров'ячим.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 2
    Змішуємо козячий сир зі сметанкою.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 3
    Підсолити заправку.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 4
    Кінчики редиски обріжте. Підготуйте іншу зелень, обірвавши всі непотрібні частини.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 5
    Листочки салату викладіть по контуру страви.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 6
    В заправку додайте кріп.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 7
    Тепер частина заправки - в центр блюда.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 8
    Тепер - різані листя редиски.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 9
    І знову заправку.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 10
    Ріжемо французький редис по довжині.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 11
    Обкладаємо їм гірку з заправленою зеленню.
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 12
    На верхівку - листя любистку (селери гірського).
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • 13
    Прикрашаємо і додаємо додаткову нотку пластинками свіжих печериць. Приємних гастрономічних вражень!
    Зеленый салат с редисом и творожной заправкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок