Баклажани по-корейськи з морквою

Страви з овочей

Баклажани по-корейськи з морквою

Баклажани по-корейськи стоять чималу суму на базарі чи в магазині. Так чому б не спробувати приготувати їх в домашніх умовах? Тим більше, що для цього потрібні прості продукти.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Морква
1 штука

Баклажан
2 штуки

Приправа для моркви по-корейськи
25 грам

Часник
1 зубчик

Сіль
Столових ложки

Цукор
1 їдальня ложка

Оцет 9%
1 їдальня ложка

Рослинна олія
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб баклажани були м'якими і не містили гіркоти, для початку їх слід піддати термічній обробці. Якщо хочете отримати м'які баклажани, тоді наріжте їх шматочками і відваріть в солоній воді близько 15 хвилин. Якщо хочете більш тверді, тоді залийте нарізані баклажани солоним окропом і тримайте їх в ньому півгодини.
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • 2
    У цей час очистити моркву і наріжте її фігурним ножем.
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • 3
    Баклажани і виймаємо промиваємо їх.
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • 4
    В окропі розчиняємо сіль, цукор, приправу для моркви по-корейськи. Вливаємо оцет і рослинне масло.
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • 5
    Заливаємо маринадом баклажани і нарізану моркву. Тиснемо зубчик часнику і забуваємо про них на 5-6 годин. Потім дістаємо і, проціджуючи від маринаду, викладаємо на тарілку.
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • 6
    Приємного!
    Баклажаны по-корейски с морковью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок