Рулетики з свинячої грудинки з грибами і чорносливом

Закуски

Рулетики з свинячої грудинки з грибами і чорносливом

Гриби і чорнослив надають свинині приємний смак і аромат, і нейтралізують зайвий жир.Гості залишаться ситі і задоволені.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Гриби сушені
50 грам

Аджика
за смаком

Цибуля ріпчаста
1 головка

Чорнослив
100 грам

Рослинна олія
3 столових ложки

Сіль
за смаком

Грудинка свиняча
1,2 кілограма

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Свинячу бескостную грудинку...
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 2
    поділяємо на шари. Це нескладно, головне різати по жирових прошарків.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 3
    По можливості зрізаємо плівки.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 4
    Вийшло три хороших пласта.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 5
    Кожен шматок відбиваємо.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 6
    Злегка обмазуємо аджикою.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 7
    Вкриваємо харчовою плівкою, відправляємо на холод до завтра.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 8
    Замочуємо гриби, щонайменше, на ніч.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 9
    Гриби нарізаємо, обсмажуємо.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 10
    Додаємо нарізану цибулю.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 11
    Обсмажуємо до м'якості цибулі.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 12
    Чорнослив ріжемо на половинки.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 13
    З'єднуємо з цибулею і грибами.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 14
    М'ясо солимо, кладемо на край фольги, викладаємо на нього начинку.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 15
    Звертаємо рулетик.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 16
    Загортаємо у фольгу. Рулетики викладаємо в сковороду.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • 17
    Запікаємо приблизно годину.
    Рулетики из свиной грудинки с грибами и черносливом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок