Капусняк

Вечеря

Капусняк

Існують різні варіанти цієї страви, але в нашому регіоні воно готується саме так. Виходить смачно і ситно.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

М'ясо будь-яке
200 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Морква
1 штука

Капуста білоголова
300 грам

Рис
150 грам

Рослинна олія
за смаком

Сік томатний
за смаком

Спеції
за смаком

Сіль
за смаком

Перець чорний горошком
за смаком

Лавровий лист
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    М'ясо для цієї страви можна вибрати будь-який, але краще пожирніше. Я вибрала качку. Обсмажуємо м'ясо.
    Капустняк

  • 2
    Цибулю подрібнити, коли м'ясо трохи обсмажиться додати його в казан теж обсмажуватися.
    Капустняк

  • 3
    Наступна в казанок додається моркву. Подрібнити її. Всі інгредієнти обсмажуємо.
    Капустняк

  • 4
    Коли морква трохи обсмажиться, додаємо томатний сік або пасту.
    Капустняк

  • 5
    Капусту нарізаємо довгою соломкою, додаємо в казан тушкуємо близько 10 хвилин. Молоду капусту краще не використовувати, тому що в процесі варіння вона може повністю розваритися.
    Капустняк

  • 6
    Заливаємо водою, додаємо лавровий лист, перець, спеції за смаком (я брала до м'яса).
    Капустняк

  • 7
    Додаємо промитий рис. Варимо.
    Капустняк

  • 8
    Готово! Приємного апетиту!
    Капустняк

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок