Салат із корейської моркви та стручкової квасолі "Смакота"

Салати

Салат із корейської моркви та стручкової квасолі "Смакота"

Салат із стручкової квасолі здивує і порадує ваших гостей і домочадців! Готується швидко, виходить смачно) Підійде не тільки для святкового столу, але і на кожен день!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Кунжут
30 грам

Маслини без кісточок
100 грам

Морква по-корейськи
100 грам

Печериці свіжі
200 грам

Рослинна олія
10 мілілітрів

Квасоля зелена стручкова
100 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування салату необхідно свіжі печериці почистити, помити і нарізати тонкими пластинами. Підготовлені шампіньйони обсмажуємо на рослинному маслі хвилин 15.
    Салат из корейской морковки и стручковой фасоли

  • 2
    Маслини без кісточок нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо в чистий посуд.
    Салат из корейской морковки и стручковой фасоли

  • 3
    Туди ж викладаємо готові гриби і корейську моркву (при бажанні її можна трохи покришити)
    Салат из корейской морковки и стручковой фасоли

  • 4
    Стручкову квасолю обсмажити на рослинному маслі, приблизно 10 хвилин. Так само додаємо до решти інгредієнтів.

  • 5
    Посипаємо все кунжутом. Додаємо сіль за смаком. Перемішуємо і даємо настоятися 30 хвилин.
    Салат из корейской морковки и стручковой фасоли

  • 6
    Готово! Приємного апетиту!
    Салат из корейской морковки и стручковой фасоли

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок