Капусняк із пшоном

Перші страви

Капусняк із пшоном

Капусняк обожнюють люди різних віків. Є такі любителі капусняку, які готові вживати його три рази в день. Це чудова поживна страва, яку подають на перше.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Свиняча вирізка
200 грам

Пшоно
100 грам

Картопля
200 грам

Капуста білоголова
100 грам

Капуста квашена
100 грам

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Рослинна олія
20 мілілітрів

Томатна паста
40 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Нам знадобиться м'ясо для бульйону. Тут використовується свиняча вирізка. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і кидаємо в каструлю.
    Капустняк с пшеном

  • 2
    Беремо пшоно, промиваємо під проточною водою. Теж кладемо в каструлю.
    Капустняк с пшеном

  • 3
    Потім чистимо картоплю і ріжемо його кубиками. Коли пшоно і м'ясо будуть готові, кладемо в каструлю картоплю.
    Капустняк с пшеном

  • 4
    Потім готуємо зажарку. Для цього використовуємо ріпчасту цибулю, моркву, томатну пасту. Морква подрібнюємо за допомогою великої терки.
    Капустняк с пшеном

  • 5
    Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на рослинному маслі обидва інгредієнта, додаємо пасту. Солимо зажарку, можна додати трохи меленого чорного перцю.
    Капустняк с пшеном

  • 6
    Беремо навпіл і свіжу капусту квашену, подрібнюємо за допомогою м'ясорубки ту і іншу.
    Капустняк с пшеном

  • 7
    Подрібнення необхідно, тому що капусняк повинен вийде однорідної консистенції.
    Капустняк с пшеном

  • 8
    Кладемо капусту і засмажку в каструлю в той момент, коли картопля буде майже готовий. Варимо ще кілька хвилин і чудовий капусняк готовий! В кінці можна додати зелень. Кожен в тарілку собі кладе сметану або майонез.
    Капустняк с пшеном

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок