Телячі реберця в пивному соусі

Страви з м'яса

Телячі реберця в пивному соусі

Класичний рецепт приготування телячих реберець. Особливу пікантність надає йому сміливе поєднання таких інгредієнтів, як кефір і пиво. Буде смачно!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Телятина
400 грам

Майонез
100 грам

Кефір 3,2%
Склянки

Пиво світле
Склянки

Соняшникова олія
1 їдальня ложка

Приправа для м'яса
1 чайна ложка

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Зелень
Пучка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Отже, нам знадобиться сама філейна частина реберець - вирізка. Ретельно промиваємо шматочки, натираємо їх сіллю.
    Телячьи ребрышки в пивном соусе

  • 2
    Кладемо в каструлю, заливаємо майонезом, кефіром, пивом, додаємо приправу і перець. Маринад готовий!
    Телячьи ребрышки в пивном соусе

  • 3
    Ретельно все перемішуємо. Мнемо реберця руками протягом 2-3 хвилин і залишаємо в маринаді на деякий час. 10-ти хвилин буде достатньо.
    Телячьи ребрышки в пивном соусе

  • 4
    Обсмажені на розпеченій сковороді протягом 15 хвилин реберця поміщаємо в каструлю. Заливаємо склянкою води і залишками маринаду. Тушкуємо 40 хвилин на середньому вогні. В кінці процесу додаємо порізану зелень.
    Телячьи ребрышки в пивном соусе

  • 5
    Подаємо на стіл неодмінно з келихом хорошого червоного напівсухого вина! Гарнір - на Ваш розсуд. Реберця в такому вигляді гарні і як самостійне блюдо. Bon appetit!
    Телячьи ребрышки в пивном соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок