Торт «Вишивка»

Випічка

Торт «Вишивка»

Немає кращого ніж домашній тортик до чаю. А торт за таким рецептом дуже ніжний, смачний і просто тане в роті. А також дуже оригінальний зовні. Раджу приготувати.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Маргарин
250 грам

Цукор
1 склянка

Яйце куряче
3 штуки

Какао-порошок
2 столових ложки

Сода харчова
2 чайних ложки

Борошно пшенична
4 склянки

Жир свинячий (смалець)
7 столових ложок

Джем абрикосовий
400 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розм'якшений маргарин і цукор змішуємо з яйцями і свинячим жиром. Щоб не було грудочок. Гасимо оцтом Соду.
    Торт «Вышивка»

  • 2
    Потім додаємо просіяне пшеничне борошно.
    Торт «Вышивка»

  • 3
    Починаємо місити тісто. Поділяємо на дві рівних частини. В одну з них додаємо какао і воно повинно бути трохи жорсткіше. Ставимо шоколадну половину в морозилку на півгодини.
    Торт «Вышивка»

  • 4
    Розігріваємо духовку. Деко змащуємо олією. Світлу половину тіста розкочуємо (не дуже товсто) і кладемо на деко.
    Торт «Вышивка»

  • 5
    Беремо абрикосовий джем (можна інший) і рівномірно розмазуємо по світлому коржу.
    Торт «Вышивка»

  • 6
    З морозильника дістаємо шоколадну частина і трьом її на крупну тертку. Накриваючи нею джем. Ставимо дбати у вже розігріту духовку на 30 хвилин.
    Торт «Вышивка»

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок