Персиковий джем в мультиварці на зиму

Консервація

Персиковий джем в мультиварці на зиму

Як здорово взимку поласувати персиковим джемом! Тим більше, що приготувати його не складе труднощів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Персик
3 кілограми

Цукор
1,5 кілограма

Вода
1 склянка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для джему потрібно вибирати стиглі плоди, але не переспілі. Можна навіть злегка зелені, але в такому випадку знадобиться більше води. Можна брати як персики, так і нектарини. Ретельно миємо їх.
    Персиковый джем в мультиварке на зиму

  • 2
    Нарізаємо шматочками. Вони можуть бути різними за розміром, тільки не робіть дуже великими або дуже дрібними. Складаємо їх у чашу і засипаємо цукром.
    Персиковый джем в мультиварке на зиму

  • 3
    Встановлюємо режим гасіння на 1 годину. Не забуваємо помішувати періодично джем. Кришка повинна бути закрита. Якщо бачите, що персики погано виділяють сік, додаємо води. На смак вона ніяк не вплине, зате джем буде не таким густим.
    Персиковый джем в мультиварке на зиму

  • 4
    Поки він вариться, готуємо баночки. Розливаємо по них готовий гарячий джем і закручуємо. Не забуваємо баночки укутати. А взимку насолоджуємося. Такий джем ще можна використовувати в пирогах.
    Персиковый джем в мультиварке на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок