Риба, смажена в клярі

Страви з риби

Риба, смажена в клярі

Обсмажені в клярі рибка завжди користується популярністю і на святковому, і просто на обідньому столі. Філе риби в середині кляру виходить ніжною і аппетитнейшим. Опишу мій варіант кляру.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Філе риби
Кілограма

Спеції
за смаком

Сіль
за смаком

Яйце куряче
2 штуки

Борошно пшенична
200 грам

Рослинна олія (жля смаження)
за смаком

Молоко 3,2% жирності
200 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Чисте рибне філе (я використовую філе пангасіуса) розрізати шматочками, посолити і додати улюблений набір спецій, залишити просочуватися, поки будемо робити кляр.
    Рыба, жаренная в кляре

  • 2
    До збитим курячим яйцям додати улюблений набір спецій (мої улюблені - кумін, паприка, перець мелений), посолити, налити молоко і всипати поступово борошно.
    Рыба, жаренная в кляре

  • 3
    Рибні шматочки вмочити в приготований нами кляр і перекласти на гарячу сковорідку, налив, попередньо, рослинне масло.
    Рыба, жаренная в кляре

  • 4
    Перевернути рибку після досягнення золотистого кольору, бажано зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою, кляр повинен обсмажуватися рівномірно, але не підгоряти.
    Рыба, жаренная в кляре

  • 5
    Викласти смажені в клярі шматочки риби на тарілку і повторити процес обсмажування з рештою шматочками.
    Рыба, жаренная в кляре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок