Спагетті з соусом "Болоньєзе"

Другі страви

Спагетті з соусом "Болоньєзе"

Спагетті з соусом "Болоньєзе" - класика італійської кухні. Смачне і ситне блюдо, обов'язково сподобається любителям макаронів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Фарш м'ясний
250 грам

Ковбаса сирокопчена
50 грам

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
2 штуки

Зелень
за смаком

Спеції
за смаком

Спагетті
300 грам

Сік томатний
150 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    В холоду завжди хочеться чогось смачного. А що може бути ситніше макаронів з м'ясом? А якщо ще й з ароматною підливою, то взагалі пісня! Приготуємо необхідне. Почистимо цибулю і моркву, взагалі моркву в цьому блюді необов'язкова складова,її можна і не брати або замінити на солодкий перець. Фарш теж можна взяти будь-який, крім мабуть рибного або курячого.
    Спагетти с соусом

  • 2
    Подрібнити овочі.
    Спагетти с соусом

  • 3
    Тоненько на шматує копчену ковбаску, вона додасть нашій страві чудовий пікантний аромат.
    Спагетти с соусом

  • 4
    Обсмажимо на оливковій олії цибулю і моркву.
    Спагетти с соусом

  • 5
    До подрумянившимся овочів додамо м'ясний фарш обсмажуємо його 5-7 хвилин, безперервно помішуючи і розминаючи лопаткою, щоб не було великих грудок. Тепер додамо спеції, сіль,зелень (обов'язково сушений базилік або орагено), нарізану ковбасу і помідор(томатний сік, а можна і томат пасту розвести трохи водою). Згасимо під кришкою хвилин 10.
    Спагетти с соусом

  • 6
    Відваримо улюблені макарони відповідно до інструкції на пачці. В ідеалі спагетті, але і від інших смак не постраждає.

  • 7
    На тарілку викладаємо макарони, зверху додаємо м'ясний соус. За бажанням можна посипати свіжою зеленню,тертим пармезаном або будь-яким іншим сиром! Ось і все готово! Налітай,поки не охололо!
    Спагетти с соусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок