Смачне і ситне блюдо до обіду. Готується в духовці в горщиках, продукти використовуємо ті що знайшли в холодильнику.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Картопля 400 грам
|
Лісові гриби 200 грам
|
Морква 2 штуки
|
Цибуля ріпчаста 2 штуки
|
Філе куряче 300 грам
|
Рослинна олія 2 столових ложки
|
Сіль щіпка
|
Перець чорний мелений щіпка
|
Спаржева квасоля 100 грам
|
Вода 400 мілілітрів
|
Лавровий лист 2 штуки
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Для приготування страви нам знадобиться нарізати картоплю, моркву, цибулю і курочку.Спаржеву квасолю разрежем навпіл.
2
Розморожені грибочки нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
3
На дно горщика викладаємо картоплю, потім м'ясо, цибулю, моркву і гриби. Не забуваємо і спаржеву квасолю. Солимо за смаком, додаємо перець і лавровий листок. Ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 250 градусів.
4
Блюдо готове. Вийшло і ситно і соковито. Два в одному, перше і друге. Приємного апетиту!