Печеня з м'ясом у горщиках

Другі страви

Печеня з м'ясом у горщиках

Смачне і ситне блюдо до обіду. Готується в духовці в горщиках, продукти використовуємо ті що знайшли в холодильнику.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля
400 грам

Лісові гриби
200 грам

Морква
2 штуки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Філе куряче
300 грам

Рослинна олія
2 столових ложки

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Спаржева квасоля
100 грам

Вода
400 мілілітрів

Лавровий лист
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування страви нам знадобиться нарізати картоплю, моркву, цибулю і курочку.Спаржеву квасолю разрежем навпіл.
    Жаркое с мясом в горшочках

  • 2
    Розморожені грибочки нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
    Жаркое с мясом в горшочках

  • 3
    На дно горщика викладаємо картоплю, потім м'ясо, цибулю, моркву і гриби. Не забуваємо і спаржеву квасолю. Солимо за смаком, додаємо перець і лавровий листок. Ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 250 градусів.
    Жаркое с мясом в горшочках

  • 4
    Блюдо готове. Вийшло і ситно і соковито. Два в одному, перше і друге. Приємного апетиту!
    Жаркое с мясом в горшочках

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок