Креветочний суп

Супи

Креветочний суп

Щоб насолодитися цим оригінальним супом, не потрібно бути прославленим кухарем. Вам просто потрібно буде не відволікатися від рецепту, і результат вас вразить на смаковому рівні.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Вода
1,5 літра

Сіль
за смаком

Перець
за смаком

Картопля
400 грам

Морквина
250 грам

Креветки очищені
400 грам

Зелень
за смаком

Лавровий лист
1 штука

Сир плавлений
400 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Кип'ятимо воду з плавленим сирком.

  • 2
    Картоплю миємо, очищаємо, ріжемо дрібними квадратиками.

  • 3
    Кладемо картоплю в сирну воду і готуємо п'ятнадцять хвилин.

  • 4
    Моркву миємо, чистимо, дрібно трьом, обсмажуємо з маслом рослинним близько чотирьох хвилин, до среднеготового стану.

  • 5
    Як тільки картопля готова, опускаємо в суп креветки і моркву.

  • 6
    Весь суп кип'ятимо, сіль, перець насипаємо в міру свого смаку.

  • 7
    У фіналі додаємо туди будь-яку зелень, лаврушку.

  • 8
    Готовий суп повинен настоятися. А їсти його краще не остившім.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок