Щоб насолодитися цим оригінальним супом, не потрібно бути прославленим кухарем. Вам просто потрібно буде не відволікатися від рецепту, і результат вас вразить на смаковому рівні.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
2 Вода 1,5 літра
|
Сіль за смаком
|
Перець за смаком
|
Картопля 400 грам
|
Морквина 250 грам
|
Креветки очищені 400 грам
|
Зелень за смаком
|
Лавровий лист 1 штука
|
Сир плавлений 400 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Кип'ятимо воду з плавленим сирком.
2
Картоплю миємо, очищаємо, ріжемо дрібними квадратиками.
3
Кладемо картоплю в сирну воду і готуємо п'ятнадцять хвилин.
4
Моркву миємо, чистимо, дрібно трьом, обсмажуємо з маслом рослинним близько чотирьох хвилин, до среднеготового стану.
5
Як тільки картопля готова, опускаємо в суп креветки і моркву.
6
Весь суп кип'ятимо, сіль, перець насипаємо в міру свого смаку.
7
У фіналі додаємо туди будь-яку зелень, лаврушку.
8
Готовий суп повинен настоятися. А їсти його краще не остившім.