Смажені курячі палички

Страви з м'яса

Смажені курячі палички

Коли я не знаю що приготувати і у мене є куряча грудка, то я роблю таке дуже просте блюдо. Так воно трохи шкідливий через фритюру, але м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Філе куряче
500 грам

Майонез
2,5 столових ложки

Соус соєвий
4 столові ложки

Гірчиця
2 чайних ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Борошно пшенична
2 столових ложки

Рослинна олія
70 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Нарізаємо філе шматочками типу стейків, товщиною 1-1,5 див Маленьке внутрішнє філе ріжемо на 2 половинки.
    Жареные куриные палочки

  • 2
    Тепер кладе всі філе в миску, додаємо сіль, перець, майонез, гірчицю і соєвий соус. Все перемішуємо і бажано залишити на 20 хв, можна і більше. А якщо поспішаєте, то і 5 хвилин цілком вистачить.
    Жареные куриные палочки

  • 3
    Тепер насипаємо окремо в миску борошно і добре вмочаємо шматочки філе в борошні.
    Жареные куриные палочки

  • 4
    На сковорідку наливаємо олії стільки, щоб покривало дно, розігріваємо і викладаємо філе. Обсмажуємо з кожної зі сторін приблизно по 2 хвилини до красивого золотистого кольору. Ось і готова наша страва. Після сковороди викладаємо на серветку, щоб вбрався зайвий жир.
    Жареные куриные палочки

  • 5
    Тепер можна подавати з картоплею пюре або овочами. Приємного апетиту!
    Жареные куриные палочки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок