Кролик, це не тільки....шалено смачне, ніжно тане в роті м'ясо, це ще і неймовірно корисний дієтичний продукт.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
5 М'ясо кролика 1,5 кілограма
|
Вино біле столове сухе 600 мілілітрів
|
Оливки зелені, без кісточок 13 штук
|
Розмарин свіжий 1 пучок
|
Часник 8 зубчиків
|
Цибуля 1 штука
|
Олія оливкова, рафінована 200 мілілітрів
|
Борошно 100 грам
|
Сіль 20 чайних ложок
|
Перець чорний мелений за смаком
|
Помідор 5 штук
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Процес приготування починаємо з оброблення тушки кроля.
2
У сковорідці розігріваємо олію. і смажимо два роздавлених зубчика часнику і два шматочки перцю Чилі. Через пару хвилин приправи видалити.
3
Змішати в окремому посуді борошно і сіль з перцем за смаком. Обвалюємо наші порційні шматочки м'яса в підготовленої суміші.
4
Обсмажуємо нашого кролика в підготовленої сковороді з оливковою олією. За кілька хвилин з кожного боку, до появи рум'яної скоринки.
5
Окремо готуємо глибоку ємність для подальшого гасіння, на дно якої викладаємо нарізану цибулю, помідори і оливки. Перекладаємо обсмажені шматочки м'яса в глибоку ємність. Додаємо кілька зубчиків часнику, роздавлених ножем, сіль за смаком. Можна додати обсмажену раніше перець Чилі(для тих, хто любить гостріше).
6
Все залити білим вином, в ідеалі додати курячий бульйон. Додати гілочки розмарину, сіль за смаком. Тушкувати в духовці близько години з температурою 220 градусів. Для гарніру, відмінно підійде рис. Приємного апетиту!