Чимний кролик в білому вині

Страви з м'яса

Ніжний кролик в білому вині

Кролик, це не тільки....шалено смачне, ніжно тане в роті м'ясо, це ще і неймовірно корисний дієтичний продукт.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

М'ясо кролика
1,5 кілограма

Вино біле столове сухе
600 мілілітрів

Оливки зелені, без кісточок
13 штук

Розмарин свіжий
1 пучок

Часник
8 зубчиків

Цибуля
1 штука

Олія оливкова, рафінована
200 мілілітрів

Борошно
100 грам

Сіль
20 чайних ложок

Перець чорний мелений
за смаком

Помідор
5 штук

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Процес приготування починаємо з оброблення тушки кроля.
    Нежный кролик в белом вине.

  • 2
    У сковорідці розігріваємо олію. і смажимо два роздавлених зубчика часнику і два шматочки перцю Чилі. Через пару хвилин приправи видалити.
    Нежный кролик в белом вине.

  • 3
    Змішати в окремому посуді борошно і сіль з перцем за смаком. Обвалюємо наші порційні шматочки м'яса в підготовленої суміші.
    Нежный кролик в белом вине.

  • 4
    Обсмажуємо нашого кролика в підготовленої сковороді з оливковою олією. За кілька хвилин з кожного боку, до появи рум'яної скоринки.
    Нежный кролик в белом вине.

  • 5
    Окремо готуємо глибоку ємність для подальшого гасіння, на дно якої викладаємо нарізану цибулю, помідори і оливки. Перекладаємо обсмажені шматочки м'яса в глибоку ємність. Додаємо кілька зубчиків часнику, роздавлених ножем, сіль за смаком. Можна додати обсмажену раніше перець Чилі(для тих, хто любить гостріше).
    Нежный кролик в белом вине.

  • 6
    Все залити білим вином, в ідеалі додати курячий бульйон. Додати гілочки розмарину, сіль за смаком. Тушкувати в духовці близько години з температурою 220 градусів. Для гарніру, відмінно підійде рис. Приємного апетиту!
    Нежный кролик в белом вине.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок