Суп-пюре з сочевиці з овочами

Супи

Суп-пюре з сочевиці з овочами

В Єгипті сочевичний суп називають "Атс", його можна готувати як тільки з сочевиці з часничком/цибулею, так і з додаванням різних овочів. Я віддаю перевагу варіант з овочами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Сочевиця
1 склянка

Картопля
3 штуки

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Часник
2 зубчики

Помідор
1 штука

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Стакан помаранчевої (або її ще називають червоною) сочевиці гарненько промиваю і висипаю в каструльку. Можна, в принципі, взяти і коричневу сочевицю, але тоді її треба буде проварити пів годинки до додавання інших інгредієнтів, оскільки вона більш тверда. Найоптимальнішою для супу-пюре, все-таки, я вважаю помаранчеву сочевицю.
    Суп-пюре из чечевицы с овощами

  • 2
    Очищаю і ріжу морквину, зубчики часнику, цибулю і картоплю. Кладу в ту ж посудину.
    Суп-пюре из чечевицы с овощами

  • 3
    Помідор надрізаю так, щоб з дірочки при варінні сік міг спокійно виходити.
    Суп-пюре из чечевицы с овощами

  • 4
    Заливаю укладені в каструльці овочі водою (десь на три пальці вгору над вмістом), кладу всі спеції, а також сіль. Варю, а в кінці пюрирую всі заглибним блендером.
    Суп-пюре из чечевицы с овощами

  • 5
    Ми суп "Атс" любимо з обсмаженими шматочками коржів або сухариками.
    Суп-пюре из чечевицы с овощами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок