Курка, тушкована зі свинячим салом в капусті

Страви з м'яса

Курка, тушкована зі свинячим салом в капусті

Курка, тушкована зі свинячим салом виходить соковита і ситна. Квашена капуста надає страві кисло-солоний смак старопольского бігосу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Рослинна олія
1 їдальня ложка

Кріп
1 пучок

Сіль
1 їдальня ложка

Курка
1 штука

Подчеревок свинячий
500 грам

Капуста квашена
1 кілограм

Цукор
1 їдальня ложка

Часник
8 зубчиків

Приправа для курки
1 чайна ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курку миємо, обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо подчеревок шматочками 1,5 - 2,див. Солимо, перчимо. Взагалі, щоб в результаті готування отримувати смачні блюда, треба готувати з смачних компонентів. Тобто інгредієнти повинні утворювати самодостатньо смачні з'єднання. Наприклад, подчеревок треба приправити так, що й без капусти й без курки його можна було б вжити з хлібом. Тільки не забувати враховувати кількість солі в цілому.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 2
    Капусту теж наріжемо поперек, щоб готова страва зручніше було накладати на тарілки. Заправити капусту цукром за смаком, якщо треба, сіллю, не більше чайної ложки.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 3
    Змішаємо попарно: - капусту з подчеревком; - сіль із приправами для курячого м'яса; - часник з базиліком.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 4
    Половиною часнику з базиліком натремо курячу тушку зсередини. Половину залишився покладемо в капусту з подчеревком. Обмажем курку сумішшю приправ з сіллю. Залишок суміші висипемо в капусту.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 5
    Перемішавши капусту з подчеревком часником приправами, цукром, і половиною капусти наповнимо курку.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 6
    На дно посуду для запікання або гасіння викладаємо залишок капусти з подчеревком.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 7
    Пам'ятаєте, ще залишалася чверть часнику з базиліком? Покладемо по дрібці під крильця.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 8
    І викладемо нафаршировану курку на капусту в посуд для гасіння або запікання. Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь на 30-40 хвилин.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 9
    Курка готова, коли вона легко протикається дерев'яною паличкою і при цьому не тече рідина.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • 10
    Двома широкими лопатками перекладаємо в столове блюдо. Обкладаємо капустою з-під курки.
    Курица, тушёная со свиным салом в капусте

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок