Вареники з полуницею

Обід

Вареники з полуницею

Що може бути краще українських вареників, тільки якщо в них додати полуницю. Спробуйте і переконайтеся самі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
15

Полуниця
250 грам

Борошно пшенична
3 склянки

Яйце куряче
1 штука

Цукор
1 склянка

Вода
3/4 склянки

Сметана 25% жирності
Склянки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку готуємо начинку. Для цього вимиваємо полуницю і відриваємо корінці. Ріжемо на шматочки. Якщо середніх розмірів, то навпіл, а якщо велика, то на 4 частини.
    Вареники с клубникой

  • 2
    Потім приступаємо до приготування тіста. Просіваємо борошно. Воду підігріваємо і вливаємо в борошно, а також додаємо куряче яйце.
    Вареники с клубникой

  • 3
    Місимо тісто. Якщо треба, то додати ще води. Тісто має бути м'яким.
    Вареники с клубникой

  • 4
    Відрізаємо трохи тіста. Робимо длинненькую ковбаску і ріжемо на шматочки таких розмірів, щоб вийшов гурток для вареника.
    Вареники с клубникой

  • 5
    Беремо колечко тіста розкачуємо тоненько качалкою, формуючи гурток. Посипаємо на дно трохи цукру. Ставимо пару полуничок.
    Вареники с клубникой

  • 6
    Ліпимо вареники. Ставимо воду на газ, але не солимо, просто воду. Чекаємо, щоб вона закипіла, і кидаємо вареники. Постійно помішуючи, щоб вони не пристали до дна каструлі. Варимо 5 хвилин виймаємо. Гарненько посипаємо цукром і їмо зі сметаною.
    Вареники с клубникой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок