Курячі ніжки в дорогу, запечені в сухарях

Страви з м'яса

Курячі ніжки в дорогу, запечені в сухарях

Курочку зручно приготувати не тільки у свята і будні. Гарні вони і під час тривалої подорожі або пікніка. Ось один з варіантів, ніжки в сухарях.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Курячі ніжки
6 штук

Майонез
200 грам

Панірувальні сухарі
300 грам

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Часник
6 зубчиків

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ніжки курячі маринуємо в майонезі не менше години. Ці ніжки маринувалися 4 години.
    Куриные ножки в дорогу, запечённые в сухарях

  • 2
    В маринад з майонезу, перцю, солі обов'язково додаємо часник. Часник я тиснула на чеснокодавилке, так швидше він просочить ніжки.
    Куриные ножки в дорогу, запечённые в сухарях

  • 3
    Після того, як ніжки замариновались, я їх обваляла з усіх сторін в панірувальних сухарях.
    Куриные ножки в дорогу, запечённые в сухарях

  • 4
    Ніжки склала в ємність для запікання і запікала при температурі 200 градусів 50 хвилин. Перед тим як вимкнути духовку перевірила готовність, проштрикнула ножем. Сік з курочки повинен витікати прозорий.
    Куриные ножки в дорогу, запечённые в сухарях

  • 5
    Ніжки готові, можна збиратися в дорогу. Скоринка вийшла рум'яна і не жирна. Зручно їсти руками, не так брудняться. Приємного апетиту!
    Куриные ножки в дорогу, запечённые в сухарях

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок