Суп з перловкою і селерою

Супи

Суп з перловкою і селерою

Якщо вже є м'ясний бульйон і відварити заздалегідь перлова крупа (зайва порція перлової каші, яку можна заморозити), то приготувати цей суп можна дуже швидко.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Селера
300 грам

Морква
2 штуки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Зелена цибуля
1 пучок

Масло вершкове
60 грам

Сіль
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
за смаком

Картопля
Кілограма

Перлова крупа
1 склянка

Бульйон
2,5 літра

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Дістаємо заздалегідь перловку з морозильної камери або готуємо її. Чистимо і ріжемо свіжий селера. Дістаємо з холодильника наш м'ясний бульйон, в якому є відвареної селеру і моркву.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 2
    Розігріваємо бульйон і кидаємо туди кубики свіжого селери.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 3
    Доводимо до кипіння на великому вогні і зменшуємо його до середнього.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 4
    Ріжемо відвареної селеру і моркву, які були раніше приготованому бульйоні.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 5
    Додаємо кубики відварених овочів у наш перловий суп, щоб вони зварилися і додали густоти.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 6
    Всипаємо туди ж відварену перловку.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 7
    Продовжуємо варити наш суп, чекаючи його закипання.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 8
    Ріжемо крупно ретельно очищену картоплю.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 9
    Додаємо його в киплячий бульйон.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 10
    Ріжемо ріпчасту і зелену цибулю.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 11
    Доливаємо трошки гарячої води або овочевого бульйону, щоб заповнити выкипевший.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 12
    Додаємо цукор.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 13
    Солимо за смаком.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 14
    Перчимо.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 15
    Розігріваємо в маленькій сковорідці шматочок вершкового масла.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 16
    Додаємо цибулю.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 17
    Колеруем його до приємного відтінку.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 18
    Додаємо порізані пір'їнки зеленого лука.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 19
    Вливаємо піджарку в майже готовий суп (перевірте по м'якості картоплі).
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 20
    Наш суп готовий. Даємо йому час, щоб настоявся смак.
    Суп с перловкой и сельдереем

  • 21
    Розливаємо перловий суп з селерою в глибокі тарілки. Бажаю приємних гастрономічних вражень!
    Суп с перловкой и сельдереем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок