Картопля з грибами під соусом в мультиварці

Другі страви

Картопля з грибами під соусом в мультиварці

Картопля з грибами під соусом можна готувати як в мультиварці, так і духовці. Соус, виготовлений з сиру, сметани та вершків, чудово поєднується з картоплею, надає ніжний і неповторний смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Картопля
6 штук

Лісові гриби
350 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Сир твердий
100 грам

Сметана 20% жирності
50 грам

Вершки домашні
150 мілілітрів

Рослинна олія
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Картоплю очистити і нарізати брусочками.
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • 2
    Гриби ретельно промити, відварити до напівготовності, нарізати невеликими шматочками.
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • 3
    Цибулю очистити і нарізати кубиками.
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • 4
    З'єднати всі підготовлені інгредієнти, посолити, поперчити.
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • 5
    Перекладаємо в каструлю, включаємо режим "гасити" і виставляємо час "1 годину".
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • 6
    За 20 хвилин до кінця приготування в каструлю вливаємо соус: з'єднуємо тертий сир, сметану і вершки.
    Картофель с грибами под соусом в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок