Торт шоколадний

Випічка

Торт шоколадний

Дуже простий у приготуванні, але по-домашньому смачний торт. Повірте, Ваші улюблені оцінять його смак!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Яйце куряче
3 штуки

Цукор
1,5 склянки

Сметана 25% жирності
300 грам

Сода харчова
3/4 чайних ложки

Какао-порошок
3 столових ложки

Борошно пшенична
1,5 склянки

Молоко згущене
350 мілілітрів

Масло вершкове
180 грам

Молоко 3,2% жирності
200 мілілітрів

Цукор
3 столових ложки

Коньяк
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Яйця збити з цукром до піни. Ввести сметану і добре перемішати. Додати соду, просіяне борошно і порошок какао, добре вимісити тісто. Консистенція - як у сметани середньої жирності. Виливаємо тісто в змащену маслом форму діаметром 24 см або квадратну зі стороною 21 см і ставимо в нагріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
    Торт шоколадный

  • 2
    Готовність коржа перевіряємо сухою дерев'яною спицею(для цієї мети підійдуть бамбукові шпажки ). Якщо паличка залишається сухою - корж готовий!

  • 3
    Готовність коржа перевіряємо сухою дерев'яною спицею(для цієї мети підійдуть бамбукові шпажки ). Якщо паличка залишається сухою - корж готовий!
    Торт шоколадный

  • 4
    Корж розрізаємо на 2 половини-верхню і нижню. Рясно просочуємо обидві частини молочним сиропом з боку розрізу і залишаємо до повного охолодження. Потім щедро змащуємо обидві частини кремом. Можна посипати ще подрібненим горіхом, але це на любителя. Складаємо обидві частини кремом всередину.
    Торт шоколадный

  • 5
    Промазуємо кремом верх і боки торта. Прикрашаємо, як підкаже фантазія.Добре б дати торту просочитися і охолонути протягом кількох годин у холодильнику і - до столу! Приємного чаювання!
    Торт шоколадный

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок