Гострий суп з яловичиною

Перші страви, Супи

Гострий суп з яловичиною

Гостра і пряна кухня - для любителів гострих відчуттів. Суп, який я пропоную приготувати, саме для них.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Вода
3 літра

Яловичина
400 грам

Картопля
3 штуки

Помідор
500 грам

Цибуля ріпчаста
2 головки

Рис
Склянки

Рослинна олія
4 столові ложки

Часник
3 зубчики

Лавровий лист
2 штуки

Сіль
за смаком

Перець гострий
Штуки

Хмелі-сунелі
10 грам

Перець духмяний
3 грама

Базилік сушений
щіпка

Петрушка
Пучка

Кріп
Пучка

Кінза
Пучка

Сало
10 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Яловичину ділимо на порційні шматочки, намагаючись робити розрізи поперек м'язових волокон.
    Острый суп с говядиной

  • 2
    Заливаємо порційні шматочки водою і готуємо хороший наваристий бульйон.
    Острый суп с говядиной

  • 3
    В процесі - прибираємо що утворюється на поверхні води піну.
    Острый суп с говядиной

  • 4
    Сварившиеся шматочки виймаємо.
    Острый суп с говядиной

  • 5
    В бульйоні, що залишився відварюємо брусочки картоплі.
    Острый суп с говядиной

  • 6
    Відварне м'ясо обсмажуємо з цибулею.
    Острый суп с говядиной

  • 7
    Потім протушиваем в помідорах. Отриману підливку повертаємо в каструлю.
    Острый суп с говядиной

  • 8
    Туди ж відправляємо круглий кубанський рис.
    Острый суп с говядиной

  • 9
    З кропу, петрушки, спецій, часнику, солі і шматочки солоного сала в ступці робимо пряну суміш. Нею ароматизируем суп. Лавровий лист кладемо листочками, його товкти не потрібно.
    Острый суп с говядиной

  • 10
    На дно бульонниці поміщаємо скибочки гострого перцю без насіння.
    Острый суп с говядиной

  • 11
    Розливаємо в бульонниці суп і додаємо свіжу кинзу. Можливо, кому-то не завадить і ложка сметани.
    Острый суп с говядиной

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок