Крем-суп з опеньками

Супи

Крем-суп з опеньками

Ніжний крем-суп приємно порадує Вас і ваших близьких. Це чудова альтернатива звичним і знайомим супів. В якості грибів так само підійдуть печериці або лісові гриби.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Морква
2 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Масло вершкове
3 столових ложки

Вершки 20%
250 мілілітрів

Картопля
4 штуки

Петрушка
1 пучок

Сметана 25% жирності
Банки

Соняшникова олія
3 столових ложки

Опеньки свіжі
500 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Обсмажте прямо у каструлі цілі гриби з нарізаними цибулею та морквою. Постійно помішуйте. Через 10 хв смаження на середньому вогні, додайте вершкове масло, збавивши вогонь. Смажте до повного розчинення масла. Закип'ятіть в чайнику 1,5 літра води.
    Крем-суп с опятами

  • 2
    Додайте до грибів, моркви та цибулі сметану і вершки, перемішайте, доведіть до кипіння. Очистіть картоплю, дрібно поріжте. Влийте в грибну суміш гарячу воду, потім додайте картоплю. Варіть суп ще 10 хвилин, не доводячи до кипіння.
    Крем-суп с опятами

  • 3
    Зніміть суп з вогню, додайте нарізану петрушку. Не скупіться, зелені повинно бути багато. Додайте сіль і спеції за смаком. Добре підійде суміш трав "Прованські трави". Візьміть блендер і ретельно подрібніть все вміст в супчику.
    Крем-суп с опятами

  • 4
    Ваше ніжне грибне ласощі готово! Подавайте крем-суп з грінками і сиром. Приємного апетиту!
    Крем-суп с опятами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок