Суп з курячими потрошками

Супи

Суп з курячими потрошками

Ситне і наваристое перше блюдо, незвичне для багатьох росіян, проте відоме із стародавніх часів. Суп не тільки цікавий на смак, але і корисний - хороший для суглобів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Курячі лапки
500 грам

Серце куряче
300 грам

Шлунки курячі
300 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Морква
1 штука

Зелень
1 пучок

Лавровий лист
2 штуки

Перець чорний горошком
щіпка

Коріандр
щіпка

Рис
1 їдальня ложка

Картопля
1 штука

Вермішель
20 грам

Вода
3 літра

Сіль
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячі лапки, шлуночки серця добре промиваємо. Лапок робимо манікюр - відрізаємо кігті. Наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту.
    Суп с куриными потрошками

  • 2
    Готуємо цибулю, моркву, прянощі (перець горошком, траву, коріандр, лавровий лист).
    Суп с куриными потрошками

  • 3
    Бульйон закипів. Після зняття піни, закидаємо прянощі в каструлю. Навздогін відправляємо рис.
    Суп с куриными потрошками

  • 4
    Через півгодини закладаємо картоплю кубиками і солимо. Варимо 15 хвилин і видаляємо всі прянощі. Навіть горошини перцю і коріандру. У тарілці вони будуть зайвими. Засипаємо макарони. Чекаємо ще хвилин 10.
    Суп с куриными потрошками

  • 5
    Розливаємо по тарілках.
    Суп с куриными потрошками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок