Різдвяні прянички

Випічка

Різдвяні прянички

Напередодні свята нам завжди не вистачає часу для приготування солодощів. А їх завжди так хочеться. Так ось цей рецепт пряників легкий у приготуванні. Потрібно лише приділити трохи часу

Інгредієнти:


Кількість порцій:
20

Борошно пшенична
600 грам

Маргарин
150 грам

Сметана 25% жирності
150 грам

Яйце куряче
2 штуки

Цукор
1 склянка

Сода харчова
1 чайна ложка

Ванілін
Чайні ложки

Кориця
Чайні ложки

Білок яєчний
1 штука

Цукрова пудра
1 склянка

Сік лимона
1 чайна ложка

Шоколад молочний
100 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У просіяне борошно додати м'який маргарин і перетерти все в крихту.
    Рождественские прянички

  • 2
    Додаємо сметану, яйця, цукор і все перемішуємо.
    Рождественские прянички

  • 3
    В отриману масу додаємо соду, корицю і ваніль.
    Рождественские прянички

  • 4
    Замішуємо тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
    Рождественские прянички

  • 5
    Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на ніч.
    Рождественские прянички

  • 6
    Вранці з тіста вирізаємо різноманітні фігурки. Деко застеляємо пергаментним папером і випікаємо 10-15 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.
    Рождественские прянички

  • 7
    Далі виготовляємо білу глазур. Для цього збиваємо білок і поступово додаємо цукрову пудру і сік лимона. Все добре збиваємо, повинна вийти густа піна.
    Рождественские прянички

  • 8
    Прикрашаємо готові пряники білою глазур'ю і розплавленим шоколадом. Приємного апетиту!
    Рождественские прянички

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок