Куряча печінка в мультиварці

Другі страви, Страви з м'яса

Зараз у мене є можливість вбити двох зайців одним пострілом.


Отже вечерю і сніданок готуємо з легкістю, а простий рецепт курячої печінки в мультиварки нам на допомогу


2


Інгредієнти для приготування курячої печінки в мультиварки:



  • печінка куряча 1 кг

  • цибулю 1-2 шт

  • морква 3-4 шт

  • сіль, перець


11


Як приготувати курячу печінку в мультиварці.


Ріжемо цибулю.


9


Морква шаткуємо на крупній тертці.


10


Моркву і цибулю відправляємо в мультиварку. Режим мультиварки ГАСІННЯ на 30 хв. Можна додати трохи олії, але легко можна і обійтися без нього.


8


Поки обсмажується моркву з цибулею, промиваємо печінку курячу. Час летить 7-10 хвилин і ось майже готові моркву і цибулю.


7


Куряча печінка відправляємо в мультиварку. Закриваємо кришку мультиварки обов'язково.


6


Контроль потрібен завжди і у всьому, тому перевіримо як там поживає печінку. Заодно перемішаємо курячу печінку з морквою і цибулькою. Закриваємо мультиварку, чекаємо закінчення режиму роботи.


5


На гарнір я поставила рис. Микола, мій кращий друг, навчив мене добре готувати рис.


Нюанси такі: рис треба промити дуже добре - воду міняти не менше 10 разів, а часом і більше, все залежить від сорту рису. Поки вода не стане зовсім прозорою.


Води має бути за обсягом на два пальці вище рівня рису в каструлі. Доводимо рис з водою до кипіння, тепер важливо знизити температуру на 1 і засікаємо 12 хвилин. Все, рис готовий


І печінка куряча в мультиварки готова. Ось і вечеря на столі


3


А ось і другий заєць: що не пішла на вечерю, йде на сніданок. Курячу печінку і м'яке вершкове масло збиваємо на блендері, виходить паштет з курячої печінки.


Масло може бути в різних пропорціях. Ми робимо 50 на 50, любимо ми масло))) Хліб, зверху зелень і паштет. Здрастуй бадьорий ранок


1


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок