Паштет із свинячої печінки

Закуски

Паштет із свинячої печінки

Печінка завжди славилася здатністю надавати енергії людині. Цей паштет не виняток, він виходить поживним та ще й смачним. Так що варто зробити.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Печінка свиняча
500 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Крупа манна
40 грам

Масло вершкове
50 грам

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Печінка гарненько миємо, ріжемо на зручні м'ясорубці шматочки (непогано, якщо вона буде трохи замерзла). Цибулю чистимо, нарізаємо. Два рази печінка з цибулею проганяем через м'ясорубку. На наступному фото непогано видно, яка на вигляд повинна вийти маса. Масло розтоплюємо до рідкого стану. Ледачі (як я) це можуть зробити за допомогою мікрохвильової печі, але можна (так буде набагато правильніше) - використовувати водяну баню. Масло виливаємо в печінкову масу.
    Паштет из свинной печени

  • 2
    Додаємо сіль, перець, крупу манну.
    Паштет из свинной печени

  • 3
    Заважаємо, домагаємося однорідної консистенції. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом. Масу виливаємо у форму, ретельно розрівнюємо ложкою. Повинен вийти рівномірний шар.
    Паштет из свинной печени

  • 4
    Ставимо в духовку (180-200°). З моменту розігріву паштет запікається 30 хвилин. Все, паштет готовий.
    Паштет из свинной печени

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок