М'ясна солянка "Смачна"

Перші страви

М'ясна солянка "Смачна"

Коли хочеться покуштувати м'ясної страви, солянка - це саме те, що потрібно. Вона складається з бульйону і практично одного м'яса. Маслини, лимон, солоні огірочки роблять смак страви більш насиченим.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Свинина
300 грам

Свинячі ребра копчені
300 грам

Огірок солоний
150 грам

Лимон
1 штука

Шинка
300 грам

Ковбаса варено-копчена
400 грам

Маслини без кісточок
300 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Морква
1 штука

Томатна паста
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Нам знадобляться копчені реберця і свинина, з них ми зваримо бульйон.
    Мясная солянка

  • 2
    Варити необхідно близько однієї години. Потім виймаємо м'ясо і реберця, остуджуємо їх. Нарізаємо на шматочки необхідної величини: дрібно або крупно. Прибираємо кістки з реберець.
    Мясная солянка

  • 3
    Маслини звільняємо від рідини.
    Мясная солянка

  • 4
    Потім розрізаємо їх навпіл.
    Мясная солянка

  • 5
    Копчену ковбасу і шинку вибираємо за своїм розсудом. Насправді можна використовувати і варенки, сосиски. Що стосується останніх, то чудово підійдуть мисливські.
    Мясная солянка

  • 6
    Варена ковбаса теж буде не зайвою. Ідеальним варіантом є готувати солянку тоді, коли в холодильнику є досить багато м'ясних запасів.
    Мясная солянка

  • 7
    Можна закупитися в магазині і взяти безліч самих різних сортів ковбас в малих кількостях.
    Мясная солянка

  • 8
    Солоні огірочки подрібнюємо.
    Мясная солянка

  • 9
    Шинку нарізаємо соломкою. Копчену ковбасу подрібнюємо.
    Мясная солянка

  • 10
    Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо, морквину тремо. Коли інгредієнти будуть готові, поміщаємо їх у проціджений чистий бульйон (при варінні в нього можна додати цибулю і часник, щоб він був смачніший). Цибулю і моркву необхідно попередньо обсмажити на рослинному маслі, додавши томатну пасту. Потім готову зажарку поміщаємо в киплячу солянку.
    Мясная солянка

  • 11
    Оливки кладемо за кілька хвилин до готовності. Огірочки теж можна обсмажити разом із засмажкою. Перед подачею на стіл в солянку додається лимон.
    Мясная солянка

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок