Рибний суп з сьомги в мультиварці

Супи

Рибний суп з сьомги в мультиварці

Ми часто купуємо сьомгу і для деяких рецептів використовуємо тільки філе, а залишаються животики і хребці з достатньою кількістю м'яса. З цих шматочків можна приготувати дуже смачний суп.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Сьомга свіжа
300 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Картопля
5 штук

Соняшникова олія
3 столових ложки

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Лавровий лист
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку зробимо засмажку. Дрібно поріжемо моркву, цибулю, додаємо олію і поставимо в режимі "Смаження" на 10 хвилин. Для того, щоб суп просочене ароматами спецій, додаємо їх в самому початку приготування (лавровий лист, сіль, перець).
    Рыбный суп из семги в мультиварке

  • 2
    Далі в зажарку додаємо дрібно порізану картоплю, ретельно перемішуємо і залишаємо ще на 5 хвилин.
    Рыбный суп из семги в мультиварке

  • 3
    Після того, як перший етап у нас готовий, ставимо режим мультиварки "Суп", додаємо воду (можна вже киплячу), закриваємо кришку і чекаємо 20 хв.
    Рыбный суп из семги в мультиварке

  • 4
    Рибу потрібно покласти в суп за 10 хвилин до закінчення приготування, оскільки вона не повинна бути розвареною. Можна також спецій використовувати базилік, петрушку і суміш перців.
    Рыбный суп из семги в мультиварке

  • 5
    Приємного апетиту!
    Рыбный суп из семги в мультиварке

  • 6
    Багато людей не знають, чим відрізняється вуха від рибного супу. Юшка готується на відкритому вогні, без картоплі, і в неї, за традицією, додається горілка. Тому, найчастіше, те, що ми готуємо вдома, є рибним супом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок