Пиріжки з листкового тіста з яблучним варенням

Десерти

Пиріжки з листкового тіста з яблучним варенням

Смачно, швидко і змітається в одну мить! Дуже подобається як дорослим, так і дітям.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Тісто дріжджове листкове
500 грам

Повидло яблучне
300 грам

Цукор
100 грам

Яйце куряче
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розморожуємо 2 пласта готового листкового тіста, розкачуємо як можна акуратніше, щоб вийшов прямокутник. У мене це не дуже вийшло, тому лишки довелося потім обрізати. Нарізаємо на однакові форми, які вам найбільше подобаються. Накладаємо абсолютно будь-яку начинку на одну половину, у мене це було густе яблучне варення.
    Пирожки из слоеного теста с яблочным вареньем

  • 2
    Накладаємо другу половинку поверх і вилочкою стискаємо краю, зайві нерівні краї обрізаємо кондитерським ножем.
    Пирожки из слоеного теста с яблочным вареньем

  • 3
    Кладемо на деко і змащуємо збитим яйцем і присипаємо цукром.
    Пирожки из слоеного теста с яблочным вареньем

  • 4
    Ставимо в духовку на 30-40 хвилин на 180-200 градусів. Дивіться по скоринці. Гарячі вони просто незрівнянні, але і холодними вони уплетаются в один момент) Приємного апетиту!
    Пирожки из слоеного теста с яблочным вареньем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок