Рулет з лаваша з печінкою

Другі страви

Рулет з лаваша з печінкою

Смачна закуска з лаваша. Після свята не залишилося нічого.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
16

Лаваш
3 штуки

Майонез
200 грам

Яйце куряче
5 штук

Печінка куряча
300 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Сир плавлений
300 грам

Зелень
за смаком

Часник
3 зубчики

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування закуски відваріть яйця круто. Очистіть їх від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Відваріть курячу печінку і натріть її на тертці. Я подрібнювала її в комбайні. Розкладіть лист лаваша і натріть його часником, пропущеним через чеснокодавку. Після цього помістіть зверху тертий плавлений сир. Краще всього брати ніжні, пастоподібні сирки. Не використовуйте сир з смаковими добавками. Полийте зверху майонезом і закрийте листом лаваша.
    Рулет из лаваша с печенью

  • 2
    Зверху на цей лист викладіть терті яйця і полийте їх майонезом. Накрийте ще одним шаром з лаваша. Тепер на лаваш покладіть подрібнену печінку. Зверху на неї покладіть обсмажену на олії цибулю. Цей шар майонезом поливати не потрібно. Вдавлюючи з зусиллям, поверніть все в рулет. Покладіть його на тарілку швом вниз. Дайте просочитися протягом мінімум двох годин. Я залишала на ніч. Наріжте на порційні шматочки. При бажанні можна додати зелень.
    Рулет из лаваша с печенью

  • 3
    Так як рулет складається з трьох шарів, виходять шматочки великого діаметру. Щоб вони були меншими, покладіть трохи начинки. Із зазначеної кількості продуктів я приготувала два великих рулету. Для середньої компанії цього достатньо.
    Рулет из лаваша с печенью

  • 4
    Навіть ті, хто зазвичай не їдять печінку, їли закуску з задоволенням. Печінку можна замінити легкими або сердечками. Субпродукти можна не варити, а обсмажувати разом з цибулею, а потім подрібнити у блендері.
    Рулет из лаваша с печенью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок