Бісквітний торт з шоколадною глазур'ю

Випічка

Бісквітний торт з шоколадною глазур'ю

Пропоную всім ласунам цей швидкий бісквітний рецепт. Горіхово-яблучна серединка в поєднанні з солодким кремом та шоколадною глазур'ю - це те, що потрібно для королівського десерту.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Яйце куряче
4 штуки

Борошно пшенична
Склянки

Цукор ванільний
10 грам

Розпушувач
за смаком

Яблуко
5 штук

Молоко згущене варене
150 грам

Коньяк
1 їдальня ложка

Масло вершкове
200 грам

Какао-порошок
3 чайних ложки

Вершки 10%
1 їдальня ложка

Цукрова пудра
за смаком

Фундук
100 грам

Вода
2 склянки

Цукор
2 склянки

Печиво "Ювілейне"
4 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб приготувати смачненькі бісквітні коржі не потрібно ніяких зайвих хитрощів. Досить збити теплі яйця з цукром, додати трішки розпушувача, а потім борошно, швидко довести масу до однорідності, вилити її в форму, яку поставити в середній відсік добре розігрітій духовочки на 25 хвилин.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • 2
    Готовий основний корж вийміть з ємності, злегка остудіть і розріжте тонким ножем на три однакових гуртка, кожен з яких просочити цукровим сиропом. Просочення приготуйте на воді з додаванням цукру (4 ст. л.) і спиртного (наприклад, 1 ст. л. коньяку по завершенню). Далі нижній корж ретельно промажте кремом із збитої вареного згущеного молока з м'яким коров'ячому маслом.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • 3
    Посипте подрібненими горіхами.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • 4
    Накрийте другим колом, на який також нанесіть крем, але замість горіхів розкладіть бланшовані в цукровому сиропі, без додавання коньяку, яблука.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • 5
    Накрийте верхнім коржем, змазаним кремом і нехай трохи триярусна конструкція постоїть. Потім розподіліть залишився крем по бортику, не заїжджаючи на поверхню і поставте торт в холодильник. Коли схопиться крем нанесіть на боковини крихту, приготовану з фундука і печива.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • 6
    Залийте капелюшок шоколадною глазур'ю, яку зваріть на вершковому маслі (50 г), вершках (1 ст. л.), цукор (2 ст. л.) з додаванням пудри і какао. Зберігайте торт - в прохолоді.
    Бисквитный торт с шоколадной глазурью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок