Рисовий суп з м'ясом

Перші страви, Супи

Рисовий суп з м'ясом

Рисовий суп є простеньким, ситним, не забиває шлунок, швидкий у приготуванні. Це чудова основна страва. Коли хочеться чогось легкого, то варто зварити саме його.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Картопля
300 грам

Рис
100 грам

Свинина
400 грам

Морква
100 грам

Цибуля ріпчаста
50 грам

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У цьому випадку використовувалося свиняче м'ясо. Його нарізаємо на шматочки і трохи обсмажуємо на сковороді.
    Рисовый суп с мясом

  • 2
    Моркву натираємо на тертці, цибулю подрібнюємо і обсмажуємо разом з морквою.
    Рисовый суп с мясом

  • 3
    Ставимо каструлю На плиту. Якщо м'ясо не обсмажувати, то спочатку у каструлю кладемо його. Звичайно, наливаємо воду. Після того, як мине хвилин 20-30, кладемо рис, хвилин через 10 кладемо картоплю, очищений і подрібнений на дрібні шматочки. У самому кінці варіння кладемо засмажку. Солимо безпосередньо перед тим, як будемо відключати вогонь. Якщо м'ясо заздалегідь підсмажити, то це скоротить час варіння, трохи змінить смак супу.
    Рисовый суп с мясом

  • 4
    Можна приготувати червону зажарку для супу. В цьому випадку потрібно додати засмажку трохи помідор або пасти. Смачний рисовий суп напевно сподобається всій родині.
    Рисовый суп с мясом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок